Cardul de cumparaturi

Se apropie sarbatorile de iarna si deja va ganditi ca trebuie sa faceti multe cumparaturi intr-o singura luna sau vreti sa va achizitionati un obiect elecrocasnic si nu aveti banii necesari in acest moment? Ei bine, situatiile in care vreti sa cumparati ceva si nu va ajung banii sau cazurile in care vreti sa aveti beneficii de pe urma cumparaturilor facuta sunt numeroase si intalnite la oricine. Acestea au o rezolvare extrem de simpla si avantajoasa pentru clienti, este vorba despre cardul de cumparaturi. Foarte simplu de accesat si cu numeroase avantaje.

Daca va intrebati unde ati putea folosi un astfel de card, raspunsul este foarte simplu si cuprinzator, de oriunde lume, puteti cumpara  orice va doriti. Indiferent ca este vorba de cumpararea unor bilete la meci, achitarea unei note la restaurant, cumpararea unui frigider sau achitarea facturii la salon, toate pot fi platite cu un simplu card de cumparaturi, care, in general, benefiaza de avantajul de a avea 0 comision la tranzactiile care se platesc direct comerciantilor, atat in tara cat si in afara tarii.

Un alt mare beneficiu de care va puteti bucura la un card de cumparaturi o reprezinta ratele lunare la cumparaturile facute in retelele de magazine partenere, acestea fiind fara nicio dobanda. Fiecare banca incheie parteneriate cu astfel de  lanturi de magazine, iar tot ce trebuie sa faceti dumneavostra este sa va interesati care sunt magazinele de unde puteti cumpara in acest mod. In ceea ce priveste rambursarea, exista  mai multe modalitati in care se poate face, incepand de la o dobanda de 0% pentru o anumita perioada si pana la rambursare cu rate lunare alese de dumneavostra, sau rambursare cu o dobanda mai mica, dar cu rata fixa.

Exista si persoane care nu isi iau aceste carduri pentru a face cumparaturi in rate ci pentru a beneficia de bonusurile oferite de ele. De exemplu, in magazinele cu care banca are incheiate parteneriate va puteti bucura de reduceri garantate. Este ca si cum ati avea parte in fiecare zi de Black Friday.

Un alt avantaj al acestui tip de card este faptul ca il puteti folosi la cumparaturile de pe internet, pentru a face plati in siguranta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *