Descoperiti placerile masajului erotic

Pe masura ce imbatranim, trupurile noastre se schimba si incep sa arate bolnave, afectate de stres si de obiceiurile de viata mai putin sanatoase. Ne pierdem flexibilitatea atat fizic cat si mental si vedem ca suntem mai putin receptivi la placerile de orice tip. Corpurile noastre nu mai raspund la fel ca atunci cand eram tineri si suferintele fizice si restrictiile ne pot retine de la activitati fizice, sexuale sau de alta natura, incomode sau jenante.

Masajul erotic poate fi terapia perfecta pentru barbati si femei mai in varsta. Acesta poate imbunatati foarte mult calitatea intimitatii si a activitatii sexuale in cupluri. Barbatii si femeile secolului 20 pot invata de la tehnicile si practicile utilizate de secole, cum ar fi Kama Sutra si masajul Tantra. Folosind aceste tehnici si invataturi, puteti deschide usi pe care multe cupluri le-au crezut intotdeauna inchise.

Prin implicarea in masajul erotic, chiar daca nu vor mai fi la fel de orientati catre activitatea sexuala ca tinerii, barbatii si femeile in varsta se vor simti extraordinar. Masajul erotic este o experienta mult mai semnificativa decat experientele sexuale traditionale care permit dezvoltarea intimitatii spirituale si emotionale.

Masajul erotic senzual este relaxant, revigorant si va face sa fiti mai plini de viata si mai optimisti. Acesta nu trebuie sa conduca la orgasm, dar ar trebui sa fie abordat ca o experienta intima, care merge dincolo de punctul culminant sexual obisnuit.  Dupa un masaj erotic, relatia dintre parteneri poate renaste si se poate stabili o legatura care s-a slabit de-a lungul anilor din cauza neglijarii.

Este adevarat ca nu veti mai avea energia sexuala de altadata, dar cel putin veti experimenta o placere mult mai mare de intimitate si contopire cu partenerul dumneavoastra.

Actul sexual, inclusiv orgasmul au fost intotdeauna privite ca o parte a intimitatii, dar aceasta intimitate este adesea doar fizica, pentru ca partenerii nu sunt deschisi in totalitate unul cu celalalt si nici nu isi acorda toata atentia cuvenita. Preludiul si masajul erotic pot imbunatati o relatie intr-o masura mult mai mare decat actul unic de orgasm. Pe masura ce imbatranim, suntem inzestrati cu o mai buna intelegere a acestui nivel mai profund de intimitate si placere. Este atat de usor sa ne rasfatam unii pe altii, avem nevoie de o atingere spirituala si intreaga noastra viata devine mai frumoasa si mai plina de iubire.

Masajul erotic reprezinta o abordare mult mai blanda a intimitatii fizice si, prin urmare, poate fi facut, indiferent de starea de sanatate fizica si flexibilitate. Acesta nu este exigent sau intens si ii face de multe ori, atat pe cel care ofera cat si pe cel care primeste acest rasfat, sa se simta mai impliniti si mai revigorati.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *