Alooo,banca,puteti mai mult?

Desigur, ma refer la banci si sistem bancar, in general. Nominalizare ING nu are nici o legatura negativa cu ceea ce urmeaza sa scriu si m-a nemultumit. Ma intrebam doar daca se poate sa astept si mai mult dupa un transfer bancar, ca nu ma deranjeaza, ce mama masii. Pot sa vina banii si din mana in mana sau cu diligenta ca acum 100 de ani, nu-i bai. Totul e sa ajunga, nu?

Am facut spume 4 zile. Aveam de transferat niste banii de pe Elance in Paypal si din Paypal in contul meu bancar de la ING. Sparla cu pricina, adica transferul initial din Elance in Paypal s-a facut in 2 minute. Din Paypal am selectat withdraw cu Visa si gata. Dupa care a urmat o asteptare de 4 zile , timp in care , daca depindeam rau de banii aia, acum puteati sa imi cantati Vesnica Pomenire.

Unde se pierde atata timp, nu stiu, dar imi inchipui ca in clipa in care am dat withdraw, un nene de la Paypal a luat banii si a fugit cu ei in mana pana in Romania ca altfel nu imi explic cum dracu se poate ca dintr-un cont al meu in alt cont al meu sa dureze PATRU zile un transfer! Oameni buni, sunt bani electronici. Ce faceti, alergati cu ei in plic pana in Romania?

Aseara in sfarsit au intrat. Ma mir. Mai puteau sa intarzie o zi, poate era prea obosit curierul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *