Sexul în duș – 8 Poziții sexuale în duș pentru ambii parteneri

de | iulie 6, 2020

Daca nu ati avut niciodata parte de sex in dus nu stii ce pierzi. Fiind un spatiu ingust, alunecos in care uneori apa se face rece fara motiv paote parea foarte neplacut la prima vedere. Cu toate astea, poate fi extrem de excitant oferind cele mai intense experiente.

Senzatia de apa calda care curge pe corpul tau, acea senzatie ca devii „murdar” atunci cand ar trebui sa devii mai „curat” poate fi extrem de placuta.

Indiferent ce iti place la sexul in dus, un lucru este clar: trebuie sa gasiti pozitia potrivita. In acest loc nu aveti suficient spatiu sa faceti pozitii ciudate. Tine minte, te afli intr-o zona alunecoasa cu multe colturi ascunse; nu este loc de pozitii extravagante.

Atunci cand vorbim de pozitii pentru sexul in dus, simplu este cel mai bun. Iata cateva pozitii simple care te vor ajuta sa ai parte de cele mai intense experiente in dus alaturi de persoana iubita.

Pozitia doggy style in dus

Cu toate ca este putin modificata, aceasta pozitie poate fi extrem de excitanta. In loc sa stea aplecata, in pozitia originala „capra”, partenera va sta in picioare si se va tine cu mainile de manerul dusului. Tine minte: este alunecos pe jos si ai nevoie de echilibru!

Daca tu si partenera aveti aproximatvi aceeeasi inaltime, aceasta pozitei este una dintre cele mai usoare de aplicat, si totodata extrem de sexy. Tine minte doar ca partenera trebuie sa se tina bine de manerul dusului, pentru ca stabilitatea depinde de aceasta. Partenerul se va tine de ea pentru a-si mentine echilibrul.

sfaturi pentru sex in dus

Pozitia misionarului in picioare

Stand in picioare, unul cu fata spre celalalt, cu un picior ridicat in sus poate fi pozitia perfecta. Totusi, tine minte ca trebuie sa aveti echilibru daca vreti sa va bucurati in totalitate de aceasta pozitie.

Pozitia „fermiera”

Vrei sa nu te mai gandesci la echilibru si sa te bucuri doar de placerile sexului? Este timpul sa te intinzi pe jos si sa iti iei partenera in brate. Aceasta pozitie iti ofera toate beneficiile sexului in dus fara sa iti faci griji de echilibru.

Singura problema este ca e necesata o cabina mai mare de dus, sau o cada. Nu va ramane decat sa va relaxati si sa va bucurati de o experienta intima, alaturi de apa calda curgatoare care va incita simturile.

Pozitia „dansului in poala”

Daca aveti in dus o zona in care puteti sta jos, aceasta pozitie este perfecta. Este confortabila, nu trebuie sa iti faci griji din cauza echilibrului si va poate ajuta sa aveti parte de o experienta sexuala intensa.

Sexul in dus in aceasta pozitie reprezinta si un exercitiu fizic pentru partenera, care va trebui sa se miste sus-jos, cu ajutorul barbatului. Cu ajutorul mainilor puteti atinge si stimula orice zona doriti in aceasta pozitie.

Sexul oral in dus, legat

Multe persoane care se gandesc la sex in dus, nici nu s-ar gandi la sex oral. Mai mult de atat, cati s-ar gandi sa se lege, sa faca din sexul in dus un joc obraznic de tip BDSM?

Aceasta pozitie iti ofera posibilitatea sa te bucuri de un sex oral in dus in timp ce esti legat, satisfacand totodata si dorintele de jocuri BDSM pentru cei pasionati. Evident, se poate face aceasta pozitie si fara sa legi mainile, insa care mai este farmecul? 🙂

Apleaca-te peste partener – Pedding in dus

Daca nu ai incercat niciodata pegging-ul, dusul proabil nu e cel mai bun loc in care sa incepi, insa daca ai experienta cu aceasta tehnica sexuala, poate fi extraordinara de aplicat in dus.

Folosind un strapon rezistent la apa, partenera il poate plasa pe talie dupa care poate penetra partenerul in orice pozitie doreste. Putem sugera doggy style in timp ce el se tine de manerul dusului, insa sunt mult alte pozitii pe care le puteti incerca.

Singura problema la aceasta pozitie este ca lubrifiantul se va „duce” mai repede datorita apei de dus care curge constant iar pentru sex anal lubrifiantul este obligatoriu. Daca acest aspect nu va incurca, puteti avea parte de o experienta de neuitat in dus

Pozitia sexuala „lingurita” in dus

Daca ai o cada cu dus si ai suficient spatiu, puteti face pozitia lingurita usor modificata. Nu stati tocmai intinsi ca in pozitia originala, dar stati lipiti unul de celalalt. Este confortabila si extrem de intima, nu ai niciun motiv sa nu o incerci.

Problema in aceasta pozitie este ca se va varsa multa apa pe jos, dar daca asta nu reprezinta o problema, este una din cele mai intense si intime pozitii sexuale pe care le poti incerca in dus.

Atingerile senzuale

Nu toate pozitiile sexuale trebuie sa fie despre penetrare. Daca va place apa fierbinte din dus, simple atingeri pot fi mult mai intime si mai incitante decat sexul in sine. Puteti folosi aceasta activitate pe post de preludiu daca doriti, dupa care va desfasurati „activitatea propriu-zisa” inafara dusului.

Puteti folosi o jucarie sexuaal daca nu vreti sa aveti sex prin penetrare, dar aveti chef de activitati mai obraznice decat simple atingeri. Jucaria trebuie sa fie rezistenta la apa neaparat.

cum se face sexul in dus

Sfaturi pentru sex in dus

Atunci cand vreti sa aveti parte de sex in dus, trebuie sa luati in considerare anumite aspecte. Iata cateva sfaturi care pot face sexul in dus mult mai incitant:

Foloseste un lubrifiant

Apa dusului poate inlatura o parte din lubrifiantul natural produs de organele genitale, ceea ce duce la penetrari dureroase si uscate. Un lubrifiant din silicon (sau unul pe baza de apa in cazul in care folositi jucarii) va poate ajuta sa aveti o experienta mai placuta.

Atentie sa nu il varsati pe jos. E ultimul lucru de care aveti nevoie. Daca credeti ca sapunul este alunecos, nu vreti sa stiti cat de alunecos va fi lubrifiantul.

Asigurati-va ca aveti un maner

Pentru activitatile de sex in dus, echilibrul este esential. Asigura-te ca dusul tau are un maner de care sa te tii. Daca nu, iti sugerez sa achizitionezi unul pentru a oferi echilibrul necesar.

De asemenea, nu strica un covor antiderapant pentru dus. Acesta impiedica alunecarea in dus si poate fi folosit chiar si pentru dusul obisnuit, inafara activitatilor sexuale.

Ai grija la accesorii

Daca vrei sa ai parte de o experienta de nemaiintalnit, ai nevoie de anumite accesorii. Niste jucarii erotice sunt binevenite pentru a face experienta mai placuta.

Concluzie

Sexul in dus poate fi o experienta intimidanta la inceput, insa extrem de satisfacatoare daca este facut asa cum trebuie. Daca totul decurge perfect, cu siguranta va fi o experienta ce o vei repeta iar si iar.

Cu toate ca nu toate pozitiile sunt potrivite pentru o astfel de activitate, cele prezentate mai sus te pot ajuta sa te bucuri de o experienta de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *